Preview Mode Links will not work in preview mode

Krimtimmen

Oct 29, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen diskuterar vi våldsutövaren inom en nära relation. Vem är våldsutövaren? Vad finns det för karaktärsdrag? Och vad för arbete görs det gentemot en våldsutövare?




Oct 22, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen diskuterar vi vilka varningstecken som kan vara bra att vara uppmärksam på när en ny relation inleds eller när ens vän dejtar någon som en inte tycker om. Becky inser att flera varningstecken går att appliceras på hennes liv när hon har mens. Och Adeline trycker på vikten att...


Oct 15, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen fortsätter vi diskutera vad Adeline varit med om. Men, vi pratar också om hur det känns att stå bredvid. Becky öppnar upp om hur det är att vara en nära vän till någon som utsatts för våld i nära relation.


Oct 8, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen öppnar Adeline upp sig om något som hon blivit utsatt för. Avsnittet är känslosamt och jobbigt att dela, men det är också väldigt viktigt att ni får höra hennes historia. 


Oct 1, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen fördjupar vi oss i vad våld i nära relation är. Vi har tidigare pratat om ämnet men tycker det är viktigt att fräscha upp våra minnen inför den kommande specialsäsongen vi har framför oss. I avsnittet lyfter Becky en ny lag som trädet kraft och Adeline diskuterar det psykiska...