Preview Mode Links will not work in preview mode

Krimtimmen

Apr 30, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen kommer vi att prata om trafficking och människohandel. Vi diskuterar vad dessa begrepp innebär, vad som skiljer dem åt och hur vanligt förekommande de är runt om i världen. Dessutom diskuterar vi vilka som drabbas och hur många offer det finns världen över.




Apr 23, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen kommer vi att prata om de topp fem knasigaste eller uddaste brotten som vi läst om. Adeline pratar bland annat om en man som handlade med en monopol-sedel och Becky pratar om en man som skickade in en selfie till polisen. Dessutom lyfts tre andra knasiga/spännande fall!


Apr 16, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen kommer vi att prata om svensk kriminalitetshistoria. Vi diskuterar handlingar som förr var olagliga men som idag är lagliga och tvärt om lagliga handlingar förr som idag är olagliga. Dessutom diskuterar vi handlingar som nu som då alltid varit olagliga. Missa inte heller Beckys fina...


Apr 9, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen har vi en gäst, Alice, som pluggar till socionom. Vi diskuterar missbruk, legalitets debatten och hur det är att plugga socionom-programmet. Dessutom berättar Becky och Alice om hur de träffades. 


Apr 2, 2021

I veckans avsnitt av Krimtimmen pratar vi om stalking. Hur många utsätts egentligen i Sverige och vad för typer av starkare finns det? Dessutom pratar Adeline om en gammal föreläsare och Becky pratar om en kändis.