Preview Mode Links will not work in preview mode

Krimtimmen

Jan 22, 2021

Nu är vi äntligen tillbaka! I veckans avsnitt av krimtimmen pratar vi om pluggstress, magisteruppsatsen och att vara tillbaka med poddandet igen. Dessutom får vi ett mail av en lyssnare!


Dec 25, 2020

I det tolfte och sista avsnittet av Krimtimmen, för denna säsong, pratar vi om både rysliga och knasiga fall som skett kring jul. Dessutom snackar vi lite om vad nästa år har att erbjuda (podd-mässigt). Och det bästa av allt, som en liten julklapp från oss till er laddas en inspelad version av avsnittet upp på...


Dec 18, 2020

Det är dags för det elfte och näst sista avsnittet av Krimtimmen för detta år. I veckans avsnitt kommer vi att prata om partnervåld, ett ämne som vi båda tycker är viktigt att diskutera. Vi kommer att beröra frågor såsom vad partnervåld faktiskt är, vilka som utsätts och hur många som faktiskt utsätts....


Dec 11, 2020

I veckans avsnitt av Krimtimmen kommer vi att prata om media. Hur kan media påverka attityder, stämmer det som media skriver om brott och, vad för för- och nackdelar finns det egentligen med media? Vi testar även hur mycket Adeline vet om sociala medier.


Dec 4, 2020

I veckans avsnitt kommer vi att diskutera biologisk kriminologi. Ett väldigt omtalat och INTRESSANT ämne. Är det verkligen så att våra gener kan öka risken till att vi begår brott? Det försöker vi ta reda på idag.